u bevindt zich hier: Skip Navigation LinksHome > Projecten

Projecten

Korte Kerkstraat 5

Antiekhandel M.L. van der Schraaf al jaren vertrouwd met Baaijens Schildersbedrijf heeft de monumentale gevel weer voorzien van een nieuwe verflaag.Daarbij komt dat de boven verdiepingen zijn voorzien van extra dun isolatieglas speciaal ontwikkeld voor monumentale gebouwen.

 

Beveland Wonen

Al is het een vochtplek of een complete woning Baaijens De Schilder zorgt dat het onroerendgoed van Beveland Wonen er tip top uit ziet. Ook houtrot reparaties en het vervangen van glaslatten hoort tot onze werkzaamheden.

 

Oude Veiling

Bent u uw interieur zat!!! Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met TMC Woonwinkels werd er een nieuw interieur verzorgt bij de Fam. Eversdijk. De foto's spreken voor zich!

 

Bison

Veiligheid staat boven aan bij Bison international net als bij Baaijens De Schilder. Onze medewerkers zijn daarom opgeleidt in veiligheid (VCA). Dit is nodig omdat er verschillende risico's zijn bij Bison International zoals gevaarlijke stoffen, heftrucks, brandgevaar enz. Onze werkzaamheden bestaan uit buiten en binnen schilderwerk, glas plaatsen, raamfolie aanbrengen, belijning vloeren, en het behandelen van dragende staalconstructies met een brandwerende coating en het onderhoud hiervan. Dus zoekt u een schilder waar kwaliteit en veiligheid bovenaan staat dan bent u bij ons aan het juiste adres