u bevindt zich hier: Skip Navigation LinksHome > Bedrijfsprofiel

Wat we doen?

In hoofdzaak komt het hierop neer dat wij alle schilder- en behangwerk uitvoeren wat te maken heeft met het onderhoud van uw woning of pand in de breedste zin van het woord.

Het gaat niet alleen om kleur en zichtbaar werk maar ook een goed verfsysteem is belangrijk op plaatsen waar u uw oog wel eens dichtknijpt.

Of het nu gaat om binnenwerk, buitenwerk, hoog of laag, klein of groot, alle disciplines zijn bij ons aanwezig.
Bij Baaijens DE SCHILDER worden de allernieuwste moderne producten gebruikt die minder belastend zijn voor het milieu, reukarm zijn en voldoen aan ARBO eisen.

Veiligheid is zeer belangrijk in de tegenwoordige maatschappij.
Daarom zijn onze medewerkers vakbekwaam opgeleid in veiligheid, gezondheid en milieu( VCA ). Zoals u heeft gezien neemt het OnderhoudNLgarantie logo een belangrijke plaats in op onze site. Wat betekent dit voor u, jaren lang Garantie, Kwaliteit en Service. OnderhoudNLgarantie is een kwaliteitsmerk voor bedrijven in de schilders-, onderhouds-, metaal conserverings- en glasbranche. Wij hebben de juiste opleiding en ervaring. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn voeren wij een klantentevredenheidsonderzoek ook dit is een onderdeel van OnderhoudNLgarantie.

Wilt u onze professionele mening / advies we komen graag bij u langs en verzorgen een vrijblijvende offerte voor u.
 

Links schildersbranche:

Koninklijke OnderhoudNL, de ondernemersorganisatie van ruim 2.200 specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering.

Meer informatie: OnderhoudNL


Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG (lees OnderhoudNL) - Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders-, glas- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf waar u mee in zee gaat en over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

Meer informatie: OnderhoudNL Garantie

 

Overige links:

Bison
Piet Vogelaar